Jedilnik

Jedilnik

      
MALICAKOSILOPOPOLDANSKA
MALICA
PONEDELJEK
(27.11.2023)
Ajdov kruh, sirni namaz, mandarina, šipkov čaj *1,7Goveji zrezki v omaki, kruhovi cmoki, zelena solata in korenje v solati, sadje (kaki, mandarina) *1,3,7Črn kruh, maslo, jabolko *1,7
TOREK
(28.11.2023)
Polnoznat kruh, jetrna pašteta, korenje, čaj *1,6,8Polnozrnate testenine z omako iz čičerike, zeljna solata, grah v solati, sladoled *1,3,6,7,8Ovseni kruh, grški jogurt *,1,7
SREDA
(29.11.2023)
Črni kruh, maslo, marmelada, sadje, bela kava *1,7Krompir v kosih, falafel, porova omaka, solata (paradižnikova solata, rdeča pesa) *1,3,5Črni žemlja, topljeni sirček, mandarina*1,7
ČETRTEK
(30.11.2023)
Ovseni kruh, puranja salama, paprika, sadni čaj *1,6Pašta fižol, jabolčni drobljenec, kruh *1,3,8Polnozrnata bombica, kislo mleko *1,7
PETEK
(1.12.2023)
Jogurt z žitaricami, makovka, banana *1,3,7,8Kostna juha z zakuho, goveji golaž, kus kus, zelena in mešana solata *1,3,5,6Sirov zavitek, hruška *1,3,7

Jedilnik pripravil: Igor Kuzmič, vodja šolske prehrane.

 

Opomba: V primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridružujemo pravico do spremembe jedilnika.

Jedi lahko vsebujejo snovi ali proizvode, ki povzročajo alergije ali preobčutljivost iz Uredbe EU 1169/2011 glede označevanja alergenov v živilih. Jedi, ki vsebujejo alergene, so označene z legendo:

1. žita, ki vsebujejo gluten  /  2. raki  /  3. jajca  /  4. ribe  /  5. arašidi  /  6. soja  /  7. mleko  /  8. lupinasto sadje (oreščki)  /  9. listna zelena  /  10. gorčično seme  /  11. sezamovo seme  /  12. žveplov dioksid in sulfidi v koncentraciji več kot 10 mg/kg  /  13. volčji bob  /  14. mehkužci

Dostopnost